Het is één groot zwart gat. Ik kan me weinig herinneren van vrijdagavond. Flarden komen soms terug, maar daar blijft het dan ook bij. De reden? Overmatig biergebruik. Door mijzelf? Nee! Door mijn laptop. Bier en laptops zijn geen goede combinatie. Dat wisten we natuurlijk al. De tip voor de combinatie van bier en een laptop? Wachten… Heel lang wachten. Minimaal 24 uur! Nee, 48 uur! De meningen zijn verdeeld. Ik neem het zekere voor het onzekere, dus ik wacht in ieder geval nog een paar uur. En dan maar bidden en hopen dat ie het nog doet.

Morgen zullen we het weten. Vandaar nu dus geen uitgebreid verslag. Eén ding kan ik me nog heel goed herinneren: TricksOnly had weer zijn avond. Hij scoorde in een zeer sterk veld wéér 100%, 10 uit 10. De combinatie van Kuipie en KiNG is dus wel een heel goede! Ik ga ondertussen door met hopen…

Categorieën: KiNG's Nights