Een recordaantal van 19 KiNG’ers deed gisteren mee aan de Lichess Teambattle, waarin het vriend van de club&vriend van de show Alik T. was die KiNG naar een 5e plek leidde. Met 34 punten en een TPR van 2399 werd hij ruimschoots topscorer. Onder andere IM Niels Ondersteijn, IM Miguoel Admiraal en FM Tim Lammens werden aan zijn zegekar gebonden. Klasbak!

De 5e plek is de hoogste notering ooit voor SG KiNG in de digitale Meesterklasse. Ook deden er niet eerder zoveel KiNG’ers mee aan de Teambattle dan afgelopen zondag. Kunnen we volgende week wellicht voor het eerst het podium betreden?

Wie waren er zondag nog meer op Dreev? Usual suspects ‘Wallie666’ en ‘Mazoetan’ natuurlijk, stille krachten van de geoliede machinekamer die SG KiNG heet. Je hoort ze nooit zeuren, je hoort ze nooit klagen, maar elke zondag staan ze voor KiNG klaar. Het wordt tijd dat deze mannen een lintje krijgen.

En wat te denken van KiNG-bestuursbobo’s ‘MRHZ’ en ‘TheSchout’? Echte clubmannen, waarbij het voor eerstgenoemde al een prestatie was om überhaupt op het scorebord te komen. En wat te denken van ‘TheSchout’? Zondagochtend aangemeld bij WielerClub SG KiNG, om tijdens zijn allereerste wielerrit meteen onderuit te gaan en twee vingers en een sleutelbeen te breken. En we waren Tilburg nog niet eens uit. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit, operatie deze week. Een jaar herstellen. Psychische schade: onherstelbaar. Om dan vervolgens zichzelf schrap te zetten, op het tandvlees te bijten en twee uur teambattle voor KiNG uit te schaken! Wat een man, wat een mentaliteit.

Op veler verzoek was ‘KingMarcus’ er ook weer bij. Hoe kan dat ook anders, na zo’n succesvol debuut van vorige week. Een mooie streak op het einde zorgde ervoor dat ‘KingMarcus’ op 23 punten eindigde, hetzelfde aantal als…‘RLH64’! Als prominent lid van het tweede team liet hij zien niet onder te doen voor de kanonnen uit het eerste team. Naar verluid is teamleider Wallie666 al in onderhandeling om RLH64 een goudgerand contract voor het leven aan te bieden in het eerste.

Als laatste mag ‘Thejussie’ natuurlijk niet ontbreken. Drukke man, altijd in de weer, maar toch een gaatje in zijn agenda gevonden om mee te doen. Met 22 punten was hij het slot op de deur, de last man standing, de Materazzi van KiNG. Dat soort mannen kunnen we goed gebruiken.

Door al dit ratinggeweld vielen ‘Helikopter’ en ‘nooitgeluk’ net buiten de topscorerslijst. Niet getreurd mannen, de scouts van KiNG houden jullie in de gaten en weten wat jullie potentie is. Volgende week weer een kans.

De link van volgende week: https://lichess.org/tournament/iZB0f6dg

Sissa en Kennemer Combinatie zijn weer gepromoveerd, dus dat belooft een hete zondagavond te worden. Tot dan!

Categorieën: Online

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.