Zolang dat het de vorige keer duurde dat er een verslag van KiNG 2 op de site kwam, verdiende natuurlijk niet de schoonheidsprijs. Maar beter laat dan nooit, dus daarvoor allereerst nog bedankt Ruben! Teamcaptain Hooghwerff wilde graag bedankt worden in het verslag. Weet ondertussen niet meer precies waarom of waarvoor, maar bedanken kunnen we Ruben natuurlijk prima doen. Bent u er klaar voor?

Bedankt voor uw verslaggever op bord 2 te zetten! Zo mocht uw verslaggever naast Biemans zitten, die op bord 4 was gezet. Bord 1 en 3 waren immers leeg! Uiteraard vond uw verslaggever het ook fijn dat hij op 2 wist te winnen van Rob de Wolf, maar genieten van de winstpartij van de ex-voorzitter mag er ook wezen. Erik won van Richard van Zon. Hoe precies, dat weet ik niet want voor schaakinhoudelijke details, kun je dit verslag overslaan.

Bedankt voor onze vice-voorzitter op bord 8 te zetten. Had V.d. Berg tenminste de kans om b4 te doen, maar gezien uw verslaggever geen 1. h4, maar 7. h4 deed, werd er door Bart niet met 1. b4 geopend?! Tegen Ron Steeksma leverde dat ons toch een half puntje op.

Bedankt voor Rob op bord 7, maar niet namens Rob want Rob was niet tevreden of zijn partij. Waar het in de avondcompetitie een ‘goede’ verliespartij was, werd het nu gewoon een rotpartij tegen Stefan Hess (met KiNG-trui aan!). Meer hoeven we er niet over te vertellen.

Bedankt voor Gerritse op 5, maar ook hier niet namens Youri. Geen idee eigenlijk hoe er van Van Loy werd verloren, maar het zal vast geen plezierige terugreis zijn geweest voor onze treinreiziger. Het scheelt dat de treinreis ditmaal van kortere duur was dan vorige speelronde!

Bedankt voor jezelf op 6 te zetten! Winnen van Roel, die in de avondcompetitie nog een lekkere pot wist te winnen voor KiNG B de dinsdag voorafgaand aan deze match. Was het helemaal verdiend? Misschien niet, als uw verslaggever het goed begrepen heeft. Maar winnen is winnen!

Bedankt voor de eindstand van 3.5 – 4.5, in ons nadeel, namens S.V. Oisterwijk 1.

Bedankt voor het sympathiek zijn om de tegenstander op een teamfoto te laten staan.

Zou Stefans bordpunt gewoon voor KiNG meetellen?

En bedankt voor een prachtige foto boven dit verslag!

Wilt u Ruben ook bedanken? Laat hieronder een berichtje achter!

Of bekijk eerst nog even de uitslag:

Rating
Rating
NO 0 Jacobs, R. (Ruud) 1576 0R – 1R
Lambregts, F.J.J. (Frank) 1844 Wolf de, R. (Rob) 1432 1 – 0
NO 0 Dorp van, T. (Teun) 1650 0R – 1R
Biemans, E. (Erik) 2053 Zon van, R.C.M. (Richard) 1723 1 – 0
Gerritse, Y.A.J. (Youri) 1976 Loy van, H.G.M. (Rick) 1963 0 – 1
Hooghwerff, R.L. (Ruben) 1764 Romanesco, R. (Roel) 1880 1 – 0
Haast, R. (Rob) 1829 Hess, F.J.W. (Stefan) 1956 0 – 1
Berg van den, B. (Bart) 1660 Steeksma, R. (Ron) 1804 ½ – ½
Gemiddelde Rating: 1854 Gemiddelde Rating: 1748 3½-4½

1 reactie

Erik · 24/04/2022 op 23:33

bedankt voor de mooie pose Ruben!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.