Het jaar 2020 zit er dan eindelijk op. Het was een bijzonder jaar waarin we elkaar vooral online hebben gezien. In het begin van 2020 hebben we nog onze snelschaakavonden en KNSB-competitie fysiek gespeeld, maar dat lijkt alweer een eeuwigheid geleden.

 

Vanaf maart 2020 zijn we direct online actief geworden met de KiNG Keres Nights, het NK Bullet, online clubavonden en de zondagavondcompetitie op Lichess. Ook hebben we een paar vriendschappelijke matches gespeeld en hebben we de eerste glansrijke overwinningen behaald in de online KNSB-competitie op chess.com.

 

Vooruitblik naar 2021

In 2021 zetten we onze online activiteiten uiteraard gewoon door totdat we elkaar we fysiek mogen ontmoeten. We doen mee met de online KNSB-competitie en op zaterdag 23 januari organiseren we een match met de oudste schaakvereniging van Amerika. Meer informatie hierover volgt nog. Ook starten we in het nieuwe jaar met de KiNG’s Library waarin we spraakmakende boeken bespreken. En uiteraard gaan we verder met de video’s waarin we leden van KiNG uitnodigen om te vertellen over hun (historische) ervaringen met het prachtige spel.

 

Tot slot

Iedereen enorm bedankt voor jullie steun en support het afgelopen jaar en op naar een mooi 2021.

 

Groeten van het bestuur van KiNG!

 

 

 

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.