Sinds het bericht dat Café Boulevard permanent gaat sluiten is het bestuur van KiNG hard aan de slag om een goede nieuwe locatie te vinden. Het zal moeilijk worden om Boulevard in al zijn facetten te evenaren. In Boulevard zijn we immers begonnen, het zit verankerd in het DNA van KiNG. Desalniettemin zijn we optimistisch over het vinden van een nieuwe prettige plek om te gaan schaken. We zullen via de site regelmatig updates plaatsen om iedereen die KiNG een warm hart toedraagt mee te nemen in deze zoektocht.
Als eerste hebben we een aantal uitgangspunten vastgesteld waar een nieuwe locatie aan moet voldoen. Zo moet de locatie op loopafstand van het station liggen. Wij willen graag onze schaakvrienden uit Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, en andere steden blijven verwelkomen. Daarnaast moet de locatie de sfeer en gezelligheid van KiNG ademen. We willen niet in een school of achterafgebouw terechtkomen. Ook zou het fijn zijn als de horecaondernemer flexibel kan meedenken met onze diverse activiteiten.
We hebben zo’n 25 locaties op onze eerste lijst gezet. Een aantal is daarvan al afgevallen, omdat bijvoorbeeld de ruimte te klein was of de vrijdagavond bezet was. We willen uiteindelijk tot een shortlist komen van de 3 á 4 meest kansrijke. Het meest ideale zou zijn om na coronatijd een aantal ‘proefavonden’ te organiseren op deze locaties, zodat onze leden zelf kunnen beoordelen wat de prettigste plek is.
We hebben ondertussen een aantal locaties met potentie bezocht. Door corona kunnen we niet alles in het tempo doen als we zouden willen, maar aan de andere kant hebben we ook meer tijd omdat activiteiten voorlopig toch onmogelijk zijn.
Het liefst zouden we onze clubavonden, avondcompetitie, zaterdagcompetitie en toernooien op één locatie spelen. Maar mochten we de vrijdagavonden en zaterdagmiddagen moeten losknippen, dan is dat ook een optie.
We houden jullie op de hoogte!
Het bestuur
Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.