Niels Ondersteijn en Bob Jansen mogen zich vanaf vandaag officieel wereldrecordhouders noemen. Het verlossende bericht van Guinness liet even op zich wachten, maar deze week was het dan zover: Alle bewijsmaterialen zijn gekeurd en goedbevonden, Niels en Bob zijn officieel wereldrecordhouders voor ‘Longest Chess Marathon’. Gefeliciteerd! Het record is terug te vinden op de Guinness-website (http://guinnessworldrecords.com/world-records/longest-chess-marathon) en binnenkort zullen de certificaten te bewonderen zijn in Café Boulevard.

Gevraagd naar zijn eerste commentaar als wereldrecordhouder, liet Niels optekenen:

“Als eerste wil ik iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Alle vrijwilligers, Café Boulevard, SG KiNG, en natuurlijk niet te vergeten Bob Jansen, die 48 uur tegen mijn chagrijnige hoofd aan moest kijken. Dat maakt zijn prestatie alleen maar noemenswaardiger. Als tweede wil ik even zeggen dat, zodra er flapdrollen zijn die denken dit record te kunnen verbreken, ze moeten begrijpen dat ik een week later weer klaar zit om er 60 uur van te maken. Of 70 uur. Of 80 uur. Wat ze willen.”

SG KiNG feliciteert beide heren en wenst de kinderen van COLT (https://www.facebook.com/colt.cambodia/), voor wie donaties werden opgehaald tijdens de recordpoging, alvast fijne feestdagen toe.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.