Er is simpelweg niet genoeg ruimte om alles te benoemen wat we ooit hebben uitgespookt. Er schieten me nog simultaans en masterclasses binnen. Maar ook basque-schaak en het nu al legendarische KO-toernooi. Lightning voor viertallen is net zoiets als het NK lightning, alleen dan euh….voor viertallen. Dat we onze Algemene Leden Vergadering houden in de vorm van een pubquiz is natuurlijk ook een geniale vondst van ons Genootschap.

Ik denk dat we trots op onszelf mogen zijn. Als bestuur, als Genoot, als vrijwilliger, als sponsor, als kastelein, als betrokkene. Allemaal dragen we ons steentje bij om van iedere activiteit iets moois te maken. We lachen onszelf soms helemaal gek om de volgende dag te denken ‘Wat een topavond was het weer!’ als we dat vast kunnen houden dan kunnen we er zeker nog jaren tegen aan. Ik was 5 jaar geleden uitgekeken op schaken en haar verenigingsleven. De romantiek tussen Caïssa en mij was verleden tijd en ik vreesde dat zij mij nooit meer terug zou vinden…

KiNG heeft dat veranderd! Jullie hebben dat veranderd! En daarvoor ben ik jullie dankbaar. Want wij zijn KiNG! Wij zijn Kampioen!

Namens KiNG,

Bo

Hier het bewijs dat ik weliswaar kaal ben geboren en nu weer kaal ben, maar dat ik wel ooit haar heb gehad. Of was het een pruik?!

Categorieën: Algemeen