KiNG heeft zich zondagavond verzekerd van nog een week digitale Meesterklasse. Een prestatie op zich, want onze mannen kwamen zwaar gehavend aan de start. Topscorer van vorige week, ‘GaWegMan’, was verhinderd vanwege verplichtingen met moeder de vrouw. ‘Rutte’, alias de Veth jr., had een spartaanse trainingsavond met zijn kroost ingepland. “De nieuwe Bok de Korver, let op mijn woorden”, aldus de Veth. ‘Wallie666’, woensdag nog gekroond tot KiNG of the Trailpark, bleek door ‘Tripolair’ meegenomen zijn naar een ‘kringgesprek’  waarbij hij zijn eerste van 12 stappen heeft gezet. “De weg is lang en hobbelig, maar ik kom er wel”, aldus Wallie. ‘Thejussie’ en ‘AlmostGM’ waren tevens verhinderd. Zo bleek KiNG het met een man minder te moeten doen, want we hadden maar 9 van de 10 beschikbare plekken ingevuld.

Wie waren er dan wel? ‘KingMarcus’ (Mark C.) bijvoorbeeld! Met zijn TPR van 2458 liet hij zien klaar te zijn voor het grote werk in KiNG 1. ‘Helikopter’ (Frank L.) verbaasde vriend en vijand door 3e te worden op onze topscorerslijst, met onder andere overwinningen op Hazebaas (2440) en LBoutens (2286; altijd dubbele punten als je van Boutens wint). ‘MRHZ’, vorige week niet eens op het scorebord, liet zich deze week wel gelden met de hoogste tpr van het team (2495!). Dragende krachten van het team ‘Mazoetan’ (2475) en ‘TheSchout’ (2403) waren ook weer van de partij.

Zo bleek KiNG op het einde van de rit wederom de 8e plaats te bezetten. Kennemer Combinatie en SISSA degraderen daardoor. Volgende week (https://lichess.org/tournament/R1HOc9S5) zal dat een stuk lastiger worden, gezien de geduchte concurrentie van promovendus HMC Den Bosch (met oa. GM Twan Burg, IM’s Marten Martens, Geert v/d Stricht en ‘IamNostromo’). Tot volgende week!

Categorieën: Online

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.