Het nieuwe seizoen staat voor de deur! En waar begin je dat beter dan bij KiNG? Na een uitermate geslaagd openingsseizoen (gemiddeld 27 deelnemers op de snelschaakcompetitie, kampioen in de avondcompetitie, een uitverkocht NK Lightning Chess) is het nu tijd om deze lijn door te zetten in het tweede seizoen. We zullen daarmee beginnen op vrijdag 4 september met het Tilburgs Snelschaakkampioenschap. Vorig jaar deden hier 36 schakers aan mee, dat moeten er meer kunnen worden! Blocken die agenda!

Niet alleen zijn er weer mooie prijzen te verdienen (€50 voor de winnaar, €30 voor nummer 2 en €20 voor nummer 3, ratingprijzen en een prijs voor de best geklede deelnemer), tevens biedt de Koninklijke Residentie van SG KiNG (café Boulevard) ons een gratis fust bier aan om de seizoensopening te vieren. Wat wil een schaker nog meer?

We spelen 10 ronden van 5 minuten p.p.p.p. Aanmelden kan vanaf 20.00 bij Café Boulevard, Noordstraat 51 te Tilburg. Aanmelden vooraf kan bij erik@sgking.nl, maar is niet noodzakelijk. Niet-leden betalen €3,-, voor leden van SG KiNG is het gratis.

De totale jaarkalender van SG KiNG:

4 september: Tilburgs snelschaakkampioensschap
18 september: Simultaan (voorafgaand ALV)
30 oktober: Snelschaken
27 november: Snelschaken
18 december: Snelschaken
2 januari: Nieuwjaarsreceptie+Snelschaken
15 januari: Pubquiz+Handicapschaken
29 januari: Snelschaken
26 februari: Snelschaken
25 maart: Snelschaken
29 april: Snelschaken
27 mei: Snelschaken
4 juni: Lightning
17 of 24 juni: Seizoensafsluiting voor leden (BBQ+Borrel)

Tot de 4e!

Categorieën: KiNG's Nights