Het was weer zover, KiNG was weer aanwezig in het spoorpark. Met de week komen er extra schakers en kibitzers bij, deze woensdag waren het IM Stefan Kuipers en WGM Anne Haast die ons kwamen vergezellen. Waar eerst nog volop zon aanwezig was, trokken de wolken over toen verschillende clashes de nieuwe KiNG of the trailpark moesten zien te bepalen.

DonBarzini schudde de ene na de andere variant zomaar eens uit zijn mouw, zonder enige voorbereiding (wordt dan gezegd) en wist Wallie666 met 3-0 naar huis te sturen in zijn zo geliefde wing gambit. Eenmaal te veel praatjes wilde de Don het even aan iedereen uitleggen hoe dat werkt met b6, maar Df3 kost toch een toren Donnie?

Afijn de eerste nederlaag was gelukkig een keer een feit, want die jongen moet ook weer niet teveel zelfvertrouwen krijgen. Jansen wist zijn vertrouwde praatstoel echter weer snel terug te veroveren en wist daarna iedereen aan zijn karretje te spannen. Tripolair, Wallie666, Mazoetan, TricksOnly, TheSchout en ook Ciumark moesten eraan geloven. De enige echte Don was volledig in zijn element en legde iedereen nog eens haarfijn uit hoe dat schaakspel nu eigenlijk werkt. De enige reden waarom hij de vorige keer niet won kon hij simpel verklaren: “Ik moest toen gewoon te nodig pissen”. En natuurlijk gingen per 1 juni ineens de openbare toiletten weer open. DonBarzini liet zijn politieke invloeden voor zich spreken.

Om 18.30 was het dan toch echt een keer klaar en moest de maag maar weer gevuld gaan worden, tot groot verdriet van DonBarzini, die had nog wel een paar uur door kunnen gaan.

Categorieën: On tour

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.