Een zeer verlaat verslag dit keer bij KiNG A. Dat was toch niet de afspraak? Ja zo werden er wel meerdere afspraken niet nagekomen bij deze match!

24 januari jongstleden verloor ons vlaggenschip van, niet Stukkenjagers A, niet B, maar C?!. Stukkenjagers C, KiNG heeft verdomme niet eens 3 teams en wij verliezen van een derde team? De recherche werd er maar weer eens bij gehaald.

De laatste twee weken heeft uw verslaggever niets anders gedaan dan deze nederlaag te verklaren. En ja hoor het antwoord is dan daar. De Duitsers hebben zitten samenzweren met Stukkenjagers. Nadat wij natuurlijk Mark Haast de punten liet pakken tegen A en B en de openlijke frustratie vanuit de tegenstanders, konden we hierop natuurlijk een reactie verwachten.

We zijn gewoon opgelicht waar we zelf bijstonden. Stukken stonden scheef, klokken vielen uit, extra stukken vielen uit de lucht, mensen riepen hardop de zetten voor en elk wc bezoek ging gepaard met de nodige boobytraps.

De complimenten voor Stukkenjagers om het te proberen te verbloemen naar de buitenwereld door een halfje af te staan. Ze wilden natuurlijk niet te veel opvallen met een 4-0 overwinning. Maar een overwinning op zich is al te verdacht tegen KiNG. Want ja komop hee, WIJ ZIJN KiNG!, WIJ ZIJN KAMPIOENEN!! Iedereen die ook maar eens bij KiNG is geweest, weet natuurlijk dat Stukkenjagers zich van de slechtste kant heeft laten zien door op zo’n manier van ons te winnen. Nadat HMC de belchinezen er bij moest halen is het nu Stukkenjagers met de Duitsers.

Aan de komende tegenstanders het verzoek om gewoon uw meerdere te herkennen in KiNG! Het is geen schande om van deze geboren talenten te verliezen.

Tip: Wordt eens gezellig lid bij ons, talent wordt meteen bij je geboren.

 

Categorieën: Avondcompetitie