Voor de echte supporters van het B- team zal dit niet als een verrassing komen. King B heeft in de degradatie kraker met de combinatie uit Asten afgerekend en zich zodoende veilig gespeeld in de Avond Hoofdklasse. Dit mag toch wel als een daverende verrassing worden gezien!

Voor het seizoen werden de doelstellingen al duidelijk kenbaar gemaakt richting het bestuur. Handhaving in de avond competitie en het A-team het zo lastig mogelijk maken. Dat laatste is helaas net niet gelukt, maar gelukkig hebben we komend seizoen weer een kans.
Wel wensen wij het A-team komende vrijdag alvast heel veel succes tegen de Stukkenjagers om het kampioenschap!

Dan over naar de belangrijkere zaken, de wedstrijd van afgelopen dinsdag op 19 april. Onze vicevoorzitter was zelf helaas verhinderd, maar zorgden er wel voor dat we met een van den Berg konden opkomen. En met een van den Berg in het team moet het wel goedkomen.

Op bord 4 was Frank goed op dreef. Nadat de tegenstander een stukoffer had geplaatst die niet zijn uitwerking heeft gehad zoals gehoopt. Was Frank er als de kippen bij om het eerste punt van de avond binnen te halen, wederom een puike prestatie van Frank.

Op bord 1 liet Bram zijn klasse zien. Door heel de wedstrijd goed te hebben gestaan en uiteindelijk een belangrijk halfje binnen te halen, om de matchpunten mee naar huis te kunnen nemen. Bram had natuurlijk allang gezien dat Roel het klusje wel ging klaren.

In een wat onorthodoxe stelling wist Roel steeds meer pionnen te winnen, en zodoende ook de partij. Hiermee haalden Roel het belangrijkste punt binnen, en konden de matchpunten mee terug naar Tilburg worden genomen. Wat zal hier nog lang over na worden gesproken. Als dit geen verhaal is voor een blockbuster, dan weet ik het ook niet!

Ondertussen had Rob op bord 2 het lastig en na een stukoffer die niet helemaal correct was, was het snel gedaan. Toch maar een keer in de leer bij Frank, over hoe dit nou toch wel zou moeten.

Al met al een hele gezellige avond geweest, met een mooi resultaat! Op naar de laatste wedstrijd van het seizoen, waar wij het de Stukkenjagers nog zo lastig mogelijk gaan maken.


1 reactie

Justin Senders · 22/04/2022 op 10:07

Gefeliciteerd guys!! Mooie prestatie!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.