SG KiNG heeft zich afgelopen zondag op knappe wijze gehandhaafd in de digitale Meesterklasse op Lichess. Tussen de meesterklasseteams vol kanonnen (Kennemer Combinatie met oa. IM Quinten Ducarmon en IM Liam Vrolijk; LSG met GM Jan Smeets en IM Arthur Pijpers; Schaakstad Apeldoorn met 7(!) IM’s, waaronder Max Warmerdam, Stefan Kuipers, Merijn van Delft, Thomas Beerdsen, Robbie Kevlishvili, Nico Zwirs en kornuiten; Groninger Combinatie met GM Sipke Ernst) wisten onze mannen zich kranig te weren.

Door deze nette 8e plek hebben we ons gehandhaafd en mogen we komende zondag weer een poging wagen.

Onze kopman Wallie666 was duidelijk de man van de wedstrijd. Hij versloeg onder andere GM Hugo ten Hertog, IM’s David Miedema (2x), Nico Zwirs, Merijn van Delft en Arthur Pijpers. Zijn TPR van 2562(!) spreekt dan ook boekdelen. Nooitgeluk (TPR 2238) en Tripolair (TPR 2152) waren beiden ook erg goed op dreef en scoorden ruim boven de eigen rating.

TheSchout wist het na zijn goede zondag vorige week deze keer niet te bolwerken, van hem verwachten we meer komend weekend. Dan doen we ook bij DeMoordenaar, KingMarcus en Trauma, maar bij hen zijn we al blij als ze het toernooi volmaken.

Meedoen volgende week? Dat kan met de volgende link: https://lichess.org/tournament/nXf94e8O.

Categorieën: Online

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.