dagen
uren
minuten
seconden

Informatie

Op 2 mei 2020 organiseert KiNG de enige echte Tilburgse kroegloper. Er zal in tweetallen gespeeld worden in verscheidene kroegen in de Tilburgse binnenstad. Er zullen in totaal 7 rondes gespeeld worden van 15 minuten per persoon per partij. Tijdens het toernooi zullen de indelingen online gepubliceerd worden via onze partner StickChess. Aanmelden kan eveneens via de bijgevoegde StickChess plugin.

Het inschrijfgeld bedraagt €20 per tweetal. Na het toernooi mee-eten bij Jacks kost €10 per persoon. Er kan alleen contant betaald worden bij inschrijving op de dag zelf.

Aanmelden: 

10:15 – 10:45

Ronde 1 – 7: 

11:00 – 17:00

Prijsuitreiking: 

17:30

Eten:

18:00

Klassementsprijzen

 

1e plek

€300

2e plek

€200

3e plek

€100

4e plek

€50
Ook zijn er verschillende rating & ranking prijzen.

Deelnemers en inschrijven

Evenementen
Mark Haast

“Max Warmerdam & Thomas Beerdsen” winnen Hands & Brains

De dag na Valentijnsdag was het eindelijk zover: het eerste Hands & Brains toernooi van SG KiNG! Na een ontspannende vrijdagavond met vrouwlief, konden de 29 deelnemende teams zaterdag serieus aan de bak. Het is toch niet niks, 14 partijen van 10 minuten per persoon(/team) per partij. En dan speel

Lees verder
Evenementen
Erik Biemans

Impersonaties winnen Hands & Brains

Zoals jullie gewend zijn van KiNG volgt nog een geweldig verslag. Nu alvast de einduitslag.   Deze vier handen en twee breinen wonnen gisteren op weerstandspunten, net boven ‘Gratis bier bij de wedstrijdleiding’.

Lees verder
Evenementen
Bob Jansen

Gezelligheid troef bij eerste editie Summer Tournament

Het was gezelligheid troef bij het eerste KiNG Summer Tournament te RAW in Tilburg. Er werden zes ronden geschaakt, waarbij iedere deelnemer per ronde zijn eigen tijd mocht indelen. De resterende tijd nam je mee naar de volgende partij. Zo waren er deelnemers die het toernooi benaderden als een lightningtoernooi

Lees verder