Kroegloper

dagen
uren
minuten
seconden

Informatie

Op 2 mei 2020 organiseert KiNG de enige echte Tilburgse kroegloper. Er zal in tweetallen gespeeld worden in verscheidene kroegen in de Tilburgse binnenstad. Er zullen in totaal 7 rondes gespeeld worden van 15 minuten per persoon per partij. Tijdens het toernooi zullen de indelingen online gepubliceerd worden via onze partner StickChess. Aanmelden kan eveneens via de bijgevoegde StickChess plugin.

Het inschrijfgeld bedraagt €20 per tweetal. Na het toernooi mee-eten bij Jacks kost €10 per persoon. Er kan alleen contant betaald worden bij inschrijving op de dag zelf.

Aanmelden: 

10:15 – 10:45

Ronde 1 – 7: 

11:00 – 17:00

Prijsuitreiking: 

17:30

Eten:

18:00

Klassementsprijzen

 

1e plek

€300

2e plek

€200

3e plek

€100

4e plek

€50
Ook zijn er verschillende rating & ranking prijzen.
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

Deelnemers en inschrijven

Evenementen
Erik-Jan Colijn

Throwback NKLC19: Bressac vs. Giri

Het zijn onzekere tijden. Door het COVID-19 virus weet het bestuur van SG KiNG momenteel nog niet of het NK Lightning Chess in 2020 doorgang kan vinden, momenteel staat het toernooi nog steeds gepland voor 27 juni 2020. Om jullie toch nog een beetje te vermaken zal er iedere week

Lees verder
Evenementen
Mark Haast

“Max Warmerdam & Thomas Beerdsen” winnen Hands & Brains

De dag na Valentijnsdag was het eindelijk zover: het eerste Hands & Brains toernooi van SG KiNG! Na een ontspannende vrijdagavond met vrouwlief, konden de 29 deelnemende teams zaterdag serieus aan de bak. Het is toch niet niks, 14 partijen van 10 minuten per persoon(/team) per partij. En dan speel

Lees verder
Evenementen
Erik Biemans

Impersonaties winnen Hands & Brains

Zoals jullie gewend zijn van KiNG volgt nog een geweldig verslag. Nu alvast de einduitslag.   Deze vier handen en twee breinen wonnen gisteren op weerstandspunten, net boven ‘Gratis bier bij de wedstrijdleiding’.

Lees verder