Afgelopen vrijdag was er weer een gezellige en drukbezochte snelschaakavond bij Café Boulevard. Met 37 deelnemers, waaronder een aantal nieuwe gezichten (en schakende dames!), was het goed bezet. Mark Haast wist het toernooi te winnen met een bijna-perfecte score van 9,5 uit 10. In dit deelnemersveld is dat met recht een puike prestatie te noemen. Het enige halfje moest hij afstaan aan Stefan Kuipers, die tot 8,5e punt kwam en daarmee 2e werd. Lars Vereggen completeerde het podium, voor een colonne snelschaakbeesten als Dirk van Dooren, Frans Konings, Thomas Mollema en Brent Burg.

De ratingprijzen werden gewonnen door Jan Douwes (onder 2000) en Jan Arts (onder 1800). Tevens waren er twee damesprijzen voor Dewi Vermeulen en Ingeborg Jansen. Altijd goed om dames te zien schaken, zeker bij SG KiNG. De entertainmentprijs in de categorie zang ging naar Jacobs, wiens gouden keeltje zuiverder is dan Pavarotti in zijn beste dagen, de categorie cabaret was een prooi voor Bart v/d Berg (“Ik heb zoveel talent, ik ga echt profschaker worden”). Jacobs heeft zich inmiddels aangemeld voor The X Factor.

Een aparte vermelding verdienen de EGS-talenten Robin Verhoeven en Bram van de Vrande, die goed speelden en lieten zien waarom ze de grootste talenten van Tilburg en omstreken genoemd worden.

Volgende halte: 11-11!

img_1231

Volle bak!

img_1258

Biemans feliciteert de dames

img_1254

Fons denkt er het zijne van

img_1252

Vereggen, een goede 3e, maar dat moet de volgende keer beter kunnen…

img_1249

Kuipers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht-John de Bever (https://www.youtube.com/watch?v=Ish_BwyjOso)

img_1241

Haast kan z’n lach amper houden bij het zien van het dramatische spel van zijn tegenstanders deze avond

img_1240

Meester tegen Meester

img_1238

Vereggen vs. Clijsen, twee druppels water, het zouden vader en zoon kunnen zijn

img_1244

Onderdeel van de sollicitatieprocedure om wedstrijdleider bij KiNG te mogen worden: Een avond gratis proefdraaien en de hele avond bier halen voor het voltallige bestuur, tevens ‘miauw miauw’ roepen gedurende het moment dat een bestuurslid het toilet frequenteert. Joost is met vlag en wimpel geslaagd.

img_1248

Vainqueur

img_1236

Battle of the Ladies

img_1237

Kuipie in zijn gebruikelijke pose

img_0006

Jan Arts won de ratingprijs

img_0002

De voorzitter, gematigd als altijd, aan de cola

Categorieën: KiNG's Nights

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.