Na lange tijd mochten we eindelijk weer een clubavond organiseren en het was weer ouderwets gezellig! Veel oude bekende die de weg nu ook weten te vinden naar Hostel Roots en zo ook een aantal nieuwe gezichten. Onder andere Frenklien wie een vaste gast is van Hostel Roots. Hij wist ons te verbluffen met zijn schaakkwaliteiten. In slechts 3 rondes wist hij 2,5 punt bij elkaar te scoren.

Een spannende avond voor de toppositie is het nooit geweest gezien de score van maar liefst 10 uit 10 van Max. Alleen Mark Timmermans wist dichtbij te komen met slechts een nederlaag tegen de koploper, 9 uit 10. De rest volgde op gepaste afstand, met als 3e plek Stefan Colijn met 7 uit 10. Ton van der Werf was verder de verassing van de avond met een gedeelde 4e plek en score van 6 uit 10! Dit was ook meteen genoeg voor de ratingprijs tot 2100. Bert van den Barg complementeerde het podium met de ratingprijs tot 1800.

De grootste feestvierder van de avond was echter Rob Bakels die zijn 53e verjaardag kwam vieren! Erg leuk te zien dat hij dat graag doet bij een KiNG avond! De man was niet van de gezelligheid weg te slaan, pakte telkens een nieuw biertje en gaf uit sportiviteit zijn tegenstander nog een paar punten. “Op jouw leeftijd kan je ondertussen wel een slaapmutsje gebruiken” was de uitspraak van de voorzitter waarna hij hem een lekkere Tripel Slaapmutske overhandigde. Hopelijk heeft deze of mag deze nog gaan smaken!

De volgende avond is op 15 april, tot dan!

De feestvierder met de voorzitter

De kampioen van de avond

Jordy was ook zeer content met de 2e plek voor Timmermans

De bronzen Victoria plak

De verrassing van de avond

De menigte verzamelt zich rondom de bar

De zaal was weer goed gevuld!

De einstand van de avond

Categorieën: KiNG's Nights

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.