On

KiNG leden zijn er altijd en overal. Op deze pagina wordt een overzicht bijgehouden van wie waar is en vind je leuke partijen en kiekjes van onze leden! Stuur je leukste foto/partij door en wellicht dat hij hierop verschijnt!

Bob Jansen
On tour
Bob Jansen

Parkschaak: Romanesco steelt de show

‘De Parel van het Spoorpark’ Er werd woensdagmiddag weer volop geschaakt in het Spoorpark. Oude getrouwen ‘Wallie666’, ‘Mazoetan’, ‘Tripolair’ en ‘DonBarzini’ gaven weer acte de presénce, deze week aangevuld met een Stukkenjagers-delegatie in persoon van voorzitter Wil Wouts en Bert Wels. Maar het was iemand anders die de show stal:

Lees verder
On tour
Jordy Schouten

“Jansen zit weer eens op zijn praatstoel”

Het was weer zover, KiNG was weer aanwezig in het spoorpark. Met de week komen er extra schakers en kibitzers bij, deze woensdag waren het IM Stefan Kuipers en WGM Anne Haast die ons kwamen vergezellen. Waar eerst nog volop zon aanwezig was, trokken de wolken over toen verschillende clashes

Lees verder
On tour
Bob Jansen

‘Wallie666’ nieuwe KiNG of the Trailpark

‘Wallie666’ was gisteren niet te houden tijdens het zomerschaak in het Spoorpark. Hij onttroonde ‘TheSchout’ als ‘KiNG of the Trailpark’. Zelfs in een tweede vierkamp kwamen gevestigde snelschaakkanonnen als ‘Tripolair’ en ‘DonBarzini’ niet aan scoren toe; Wallie won alle mini-matches overtuigend. Daarmee won hij een Affligem Blond en eeuwige roem.

Lees verder

Partijen

Deel jouw foto/partij!