Vrijdag hadden we onze eerste proefavond in een serie van drie in de zoektocht naar een nieuwe locatie. Deze ronde hebben we gespeeld in Hostel Roots dat misschien nog wel dichter bij het station ligt dan ons oude kompas voor gezelligheid Boulevard Café. De ligging is dus in ieder geval al een groot pluspunt!

20 fijnproevers mochten sfeer proeven en bekijken of deze locatie iets voor ons is. Het pand staat er sinds 1903 en het was voorheen een bank. En dat is nog te zien, want we hebben mogen schaken in het gedeelte waar ook de kluis zich bevond. Het hostel is uniek in Tilburg en kent verschillende themakamers waar je kunt slapen. Van een zaal waar je met anderen slaapt tot aan kamers die je volledig voor jezelf hebt. Dus wil je schaken, bier drinken en lekker in Tilburg blijven? Dan kan dat allemaal op dezelfde locatie. Zoals gezegd ligt Hostel Roots op een steenworp afstand van het station, maar kun je er ook je auto of fiets parkeren.

 

Eigenaar Koen verwelkomde ons heel enthousiast en vol energie, dat helpt ook altijd mee! Na 10 potjes schaken, vele consumpties en bitterballen van het huis hadden we een mooie avond achter de rug. We hebben de deelnemers gevraagd een evaluatieformulier in te vullen en de eerste tekenen zijn erg gunstig. We zijn uiteraard erg benieuwd naar de andere twee locaties, Irish Pub en Eetcafé 190, maar we hebben een heerlijke start gehad met Hostel Roots.

 

To be continued…

 

Hieronder wat sfeerimpressies en de winnaars van de avond.

Thomas wint de ratingprijs <1800: een goodie bag van Hostel Roots

Goeie sfeer!

Drie fijnproevers met op de achtergrond de kluis

Volle bak ambiance

 

  1. Mark Haast
  2. Bob Jansen
  3. Jan Douwes

Ratingprijs <2000: Ruben Hooghwerff

Ratingprijs <1800: Thomas Kaufmann

Categorieën: KiNG's Nights

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.