De achtste editie van KiNG Keres Blitz is met ruime afstand gewonnen door Wesley Vermeulen. Hij liet concurrenten JanBoel en TheSchout achter zich. Wesley won met een verschil van maar liefst 13 punten. In totaal deden er weer 55 spelers mee aan het blitztoernooi. Via deze link vind je alle uitslagen en scores.

Daarna was het uiteraard weer tijd voor de Afterbullet. Met het NK Bullet van afgelopen weekend nog in het hoofd waren veel schakers goed getraind. Vier finalisten van het NK deden vrijdag mee: Wesley, Hugo, Evert en Maurice. De overwinning ging niet naar een van hen, maar botvinniknie. We hebben wel eens eerder mensen gehad die we niet kenden, maar daar kwamen we later wel achter. Ook botvinniknie is voor ons niet bekend. Hij won het bullettoernooi met ruime cijfers voor Wesley, Koen en Hugo. Via deze link vind je alle uitslagen en scores.

 

Er is live verslag gedaan van de twee toernooien, al hebben we niet veel partijen besproken. Wel hebben we interessante gesprekken gehad over het nut van de stappenmethode, talent en de ontwikkeling van online. Kijk hier de hele stream terug.

 

Het volgende event is zondagavond 20.00 uur. Dan doet KiNG weer mee in de 2e klasse online. We gaan uiteraard weer proberen te promoveren! Klik hier voor de link voor dit toernooi.

Categorieën: Online

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.