In het seizoen 2019-2020 maakte SG KiNG haar debuut in de zaterdagcompetitie. We speelden met 2 teams en behaalden maar één kampioenschap. Dit werd niet gewaardeerd door Opperkameraad en tevens Voorzitter Biemans. Een strafkamp volgde. In het seizoen 2020-2021 spelen we dus met 3 teams, 2 in de KNSB en 1 in de NBSB. Biemans eist 4 kampioenschappen, de beker, en het hoofd van Stukkenjagers op een gouden plateau versierd met vers fruit en charcuterie. Ga er maar aan staan. De vertrouwde thuishaven is Café Boulevard. Hieronder staan de teamindelingen.

KiNG 1: The Flagship

Extern
Bram van den Berg

KiNG1 loopt verder uit door monsterzege op Landau

Thuis tegen Landau 2, de dag die je wist dat zou komen Landau 2 komt op bezoek en heeft zich door knappe overwinningen op De Zwarte Dame 1 en Goes 2 al in de buurt van veilig gespeeld, elk bordpunt tegen KiNg is er 1. Helaas waren we niet vergevingsgezind

Lees verder

KiNG 2: The Submarine

Extern
Erik-Jan Colijn

Coronavirus en EGS leggen KiNG 2 lam

Op zaterdag 7 maart bleek KiNG 2 niet in staat om de opwaartse lijn, die de Submarine had ingezet, voort te zetten. Een door griep geteisterde versie van Colijn’s sterrenensemble bleek niet opgewassen tegen een uitermate solide EGS 1: 2,5-5,5.

Lees verder

KiNG 3: The Destroyer