Na een zomerreces zijn we weer begonnen met de zondagavondcompetitie.
Alle credits naar Govert Pellikaan om dit weer op zich te nemen.

Wie is Govert Pellikaan?

Geen idee, de beste man komt uit groningen!
Ik dacht eerst dat het zijn nickname is (je zit toch op een site), maar wat blijkt het is zijn echte naam, wat een baas!

Ik denk dat weinigen zich een voorstelling kunnen maken hoeveel werk het is/steeds weer kost om zo een event voor elkaar te krijgen. Voor de zomer deden er elke zondag wel 500 man mee!! Dat geeft ook aan dat er genoeg behoefte is!
Oftewel je moet een pelikaan niet in zijn bek kijken, maar teveel veren in zijn reet is ook niet nodig, dus we laten het hier maar bij.

Welke toppers gingen er gister los aan de keukentafel?

11: Brabo91 aka Brent Burg(?!) 4punten 
Speelde 3 potjes en stopte om mysterieuze redenen na zijn derde partij, eerste witpartij, eerste nederlaag. Brabo hielp ons maar zijn score als 11e telde niet mee voor het geheel, volgende week beter?

10: Trauma aka Cees Ijzermans 6 punten
Scoorde 6 puntens in 5 potjes, na een nederlaag tegen Katinhetbakkie, was het Rotterdam uit het bakkie, ff lekker met de boot weg zei Cees!

9:MRHZ aka Erik Biemans 7 punten
Zoals we Erik kennen had hij een setje klaar staan om 2u te knallen, op zondagavond, lekker muziekske op, maar na 18 minuten bleek eerst dame 1 en kort daarna dame 2 de veurzitter nodig te hebben, DJ Ebi volgende week weer in da house!!!

8: Helikopter aka Frank Lambregts 8 punten
Hoppiegaateraf2 ging er in ieder geval vanaf en verder pakte ons Frank weer een hoop potten mee!

7: Tripoliar aka Bert van den Barg 10 punten
Slechts 6 potten voor onze KiNG held, met puike score, uit puur enthousiasme ging hij helemaal op in zijn zen avond en zijn thee, volgende week is hij er weer bij!

6: KingMarcus aka Mark Clijsen 16 punten
Scoorde het eerste uur prima, overwinning op onze nieuwe teamgenoot Max, lag na 9u dan ook op zijn welverdiende lauweren

5: Johan Derksen aka Twan Burg 16 punten
Leuk dat Twan vaak op zondag meedoet met ons, hij scoorde een soepele 5 uit 5 en ging toen de hond uitlaten!

4: RHL64 aka Ruben Hoogwerff 18 punten
Ruben speelde 21 potten, ging als een malle 2u lang en scoorde zijn ratingwise beste overwinning op BinkAndThePain, volgende week weer Ruben?

3: TheSchout aka Jordy Schouten 19 punten
Brons voor onze Jordy, hij begon aan het eerste uur, haakte een tijdje af en stampte er het laatste half uur nog lekker even door de onderkant van het veld heen!

2: Mazoetan aka Frans Konings 24 punten
Frans had er weer zin in en dat was te merken, veelvuldig in de chat, op de app en zijn score was ook navenant, al heeft hij daar vast ook een mening over!

1 Wallie666 aka schrijver deze 30 punten
Zaterdag goed bezig geweest in de voorbereiding en scoorde nu ook weer zijn puntjes.

Zo eindigen we weer op een veilige 6e plek, door de eindspurt van LSG bleek een top 5 plek net buiten bereik, volgende week weer?

 

 

Categorieën: Online

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.