ALV weer een gezellige boel!

Geschreven door Rob Haast op 29 september 2024

Op vrijdag 27 september verzamelden zich weer een hoop leden in het Wapen van Tilburg, om zich op te maken voor de ALV vergadering. Iedereen was vanaf 18.00 welkom, en rond 18.30 zou er begonnen worden met een lekkere barbecue. Dit was wederom weer goed verzorgt door het Wapen van Tilburg, en iedereen liet het zich weer goed smaken!

Er werd weer lekker gegeten en gedronken!
Er werd weer lekker gegeten en gedronken!

Na de barbecue zou er dan toch worden overgegaan op de ALV vergadering. Hierin werd het afgelopen seizoen besproken en wat we komend seizoen allemaal kunnen verwachten.

De berichten waren allemaal heel positief over het afgelopen seizoen, en komend seizoen kunnen we ook weer mooie dingen verwachten van de teams! 

Maar het mooiste moment van de avond was toen Jordy Schouten in het zonnetje gezet werd. Jordy zal helaas afscheid nemen van het bestuur. De voorzitter had een paar mooie woorden op papier gezet, helaas was hij verhinderd om dit zelf voor te dragen. Maar dit werd met verve gedaan door Mark Clijsen. Jordy werd bedankt voor de afgelopen 8,5 jaar dat hij in het bestuur zat. Wat hij zelf als een hele mooi periode heeft ervaren, met veel mooie momenten zoals het NK Lightning wat georganiseerd werd en de poging om in het Guinness book of records te komen!

Wie wil er nou niet zo'n mooi T-shirt!?
Wie wil er nou niet zo'n mooi T-shirt!?

En als vervanger werd er niemand minder dan Koen Haast aangetrokken om het bestuur te komen versterken. Hopelijk gaat dat goed met twee Haasten in het bestuur. Koen zal de taken van Jordy als externe wedstrijdeider overnemen.

Als afsluiting werd er ook nog door de fanatieke leden een potje geschaakt, dat ging er weer heftig aan toe!

We willen alle leden van harte bedanken die de ALV vergadering hebben bijgewoond. We gaan weer een mooi seizoen tegemoet!

Categorieën