Lidmaatschap

Een lidmaatschap van SG KiNG is niet noodzakelijk om deel te nemen aan activiteiten van SG KiNG. Niet-leden kunnen, tegen een kleine vergoeding, deelnemen aan alle activiteiten. Maar mocht je onze club willen steunen, korting willen op activiteiten van SG KiNG zoals het snelschaken of simultaans, of willen uitkomen voor onze club verwelkomen we je heel graag als lid van SG KiNG.

Een lidmaatschap van SG KiNG kost €50 per seizoen voor dubbelleden en € 100 voor hoofdleden. Indien niet voor 1 januari 2023 betaald, respectievelijk €60 en €110 per seizoen. Je kunt dan gratis deelnemen aan de snelschaakcompetitie, de masterclasses en simultaan en je kunt uitkomen voor SG KiNG. Je kunt het lidmaatschap overmaken op rekeningnummer NL86 RABO 0346 2128 47, ten name van Penningmeester SG KiNG, onder vermelding van Lidmaatschap 2022-2023 SG KiNG.

De gemeente Tilburg wil dat iedereen mee kan doen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Daarom krijgen Tilburgers  met een inkomen tot 120% van het bijstandsniveau € 100 euro per persoon per jaar om leuke dingen te doen.

Er zijn ruim 150 activiteiten om uit te kiezen waaronder ook een bijdrage in het lidmaatschap van SG KiNG. Wie het beschikbare budget benut, kan dus zowel het dubbellidmaatschap (€50) als het hoofdlidmaatschap (€90) van de gemeente krijgen

Lees hier meer informatie over de meedoenregeling.

Ieder lid van de SG KiNG kan naast de reguliere verenigingsactiviteiten deelnemen aan alle wedstrijden die door of onder auspiciën van de KNSB of de NBSB worden georganiseerd.

Ieder lid krijgt zes keer per jaar Schaakmagazine gratis thuisbezorgd. Schaakmagazine is het blad van de KNSB. Het bevat achtergrondverhalen, partijanalyses en informatie over zaken die voor schaakliefhebbers interessant zijn.

Heb je helaas moeten besluiten jezelf te willen afmelden als lid van SG KiNG, denk daar dan eerst nog maar eens over na! Mocht je dit pijnlijke besluit toch willen doorzetten, dan vragen we je om jezelf voor 1 augustus van het nieuwe seizoen af te melden. Bij niet tijdige afmelding zijn we helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen van minimaal 1/4e van de totale contributiekosten. 

Vragen over, aanmeldingen of opzeggingen graag via de secretaris van de vereniging: Eric de Moor. Hij is per mail te bereiken via secretaris@sgking.nl.

Ik word lid!

*
*
*
*
*
*
*
*


*