I’ll love it when a plan comes together

Geschreven door Mark Clijsen op 7 maart 2024
Categorieën

Door de strakke nederlaag van vorige ronde is het kampioenschap een beetje uit het zicht geraakt. Het enige wat rest is afwachten en hopen op een misstap van de mannen uit Blerick. Normaal zou je een struikeling niet meer verwachten, maar vorig jaar lag Blerick ook op pole-position en struikelde ze over de allerlaatste horde. 

Die laatste horde kwam deze ronde bij ons op bezoek, De Combinatie uit Asten. De in degradatie nood verkerende gasten zijn niet te onderschatten en maken wel eens rare bokkensprongen. Zo waren we vorig seizoen toch enigszins verrast door de tactische opstelling. Waardoor op papier “makkelijke” wedstrijd toch een hele taaie werd. 

Dit maal zou dat niet gebeuren en hadden we een kleine surprise zelf klaar liggen. Eric “no war make draw” en E “gij maakt mij de pis nie lauw” J waren op de hoge borden gepositioneerd, we moeten zeggen dat werkte als een trein. De manier waarop de EJ met de witte stukken de sterkste Astenaar in bedwang hield getuigd van groot talent. Zelden hebben we iemand zo stil de Boomtak zien verlaten.

Dit succes gaf de rest van het team voldoende inspiratie. Eric ‘No war make draw” en Cees volgde dit sublieme voorbeeld van EJ en drukte beide een mooi (plus)halfje. Justin maakt het misschien nog wel het meest spannend, maar was op zijn post toen er gecombineerd werd. De rest pakte een verdiende overwinning. Dus 6,5-1,5 winst, we kunnen niet wachten op de volgende ronde!