In de bonus: KiNG 2 handhaaft zich!

Geschreven door Frank Lambregts op 25 maart 2024

“Waar is jullie verslag van de vorige ronde?” was een veelgehoorde vraag de afgelopen weken. Nou, dat is hier! Twee voor de prijs van één! We speelden ditmaal namelijk opnieuw in de Cammeleur in Dongen. Dat hadden we eerder gedaan en als u, als trouwe lezer van mijn verslagen, een beetje oplet zoek ik altijd een thema op. De vorige ronde kreeg ik echt niks gevonden. Een heuse writer’s block, maar deze week liep ik door de stad en toen kreeg ik plots een ingeving. Het bekende deuntje van de supermarktreclame zat in mijn hoofd. Hamburgers met korting.

Van het een kwam het ander, tijd voor een verslag dat in de bonus is. Persoonlijke bonus, ik kon mijn creativiteit weer eens kwijt. In ronde 7 van de competitie speelden we tegen Bergen op Zoom, dat ging verrassend goed gezien het te verwachten ratingoverwicht vanuit de bezoekers. Moet gezegd worden, bord één en twee waren vertraagd, dat gaf wellicht een psychologisch voordeel. Bijkomend voordeel, Bergen kwam met slechts zeven spelers door omstandigheden.

Maar helaas, ondanks deze 33% korting, kregen we het deksel op onze neus. We scoren dan wel hoge cijfers op de hogere borden, in het middelste gangpad van onze supermarkt kon Bergen zich helaas te goed doen aan de aanbiedingen van al het lekkers; punten!

Dat moest anders in Dongen, en wat kennen wij in Dongen? Bakkerij Koning! Eens zien wat er in de aanbieding was.

Zoete broodjes!
Zoete broodjes!

Dat klinkt goed en wat ging het goed! Ditmaal werd er niet eens gescoord op de topborden maar werd er onderin uitstekend gescoord. Voor het inhoudelijke verslag, verwijs ik u graag naar Dongen.

Matchwinnaar en blij met het behoud in de 4e klasse
Matchwinnaar en blij met het behoud in de 4e klasse